Nulla hulladék kvíz!

2013. november 06.

Nulla Hulladék Kvízjátékunkon a regisztrálók 6 pályán keresztül tehetik próbára tudásukat, tanulhatnak új dolgokat a környezettudatos szemléletről! Nincs más dolgod, mint regisztrálni és végigjátszani a 6 pályát! Figyelem! A játék során ajándékok várnak rád! Február végén, pedig ismételten a három REbicikli talál majd gazdára!

A Nulla Hulladék Kvízjátékban, a regisztrációt követően lehet részt venni, ahol a játék során 6 pillanatképbe sűrítve játszhat a regisztráló (témák: vásárlás, étkezés, az otthonunkban, vízhasználat és szabadidős tevékenység, a kertben). Minden képen (azaz minden pályán) 6-8 kvíz kérdést kap a játékos, melyek a kép egy adott részére kattintva jelennek meg. A játékos által megadott válaszokat (pontszámokat) a rendszer egy adatbázisba menti, mely igazolja számunkra, ha valaki végigjátszotta az összes pályát.

Havonta az első 50 kitöltő, aki teljesítette a 6 pályát, fix ajándékban részesül majd, melyet a játék regisztrációja során megadott címre postázunk!

Aki teljesítette a 6 pályát, de lemaradt a fix ajándékról, az se búsuljon, mert a játék során, további sorsoláson vehet részt, ahol egyedileg összeállított biciklik találnak gazdára!

Felhasználási feltételek:
A játék alábbi szabályzatának utolsó bekezdése értelmében (a Részvételi feltételek kiegészítéséről vagy módosításáról vagy a dátumokban történő változásokról a játékosokat a Játék oldalán (www.humusz.hu) keresztül értesíti a Szervező) az alábbi linken olvasható a szabályzat kiegészítése.
www.humusz.hu/hirek/humusz-hirek/nulla-hulladek-kviz-jatekszabalyzatanak-kiegeszitese-I

A játékban való részvétel feltételei:
A játék szervezője a Humusz Szövetség (székhely: 1111 Budapest, Saru u. 11.), valamint megbízottja a Faith In Trance Management Kft. (székhely:1015 Budapest, Hattyú u. 18 III/5.) későbbiekben "Szervező". A Játékot a Szervező az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, a “KEOP-6.1.0/B/11-2011-2015” sz. pályázat keretében valósítja meg.

A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. (továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.) Azonban ajándékot  és nyereményt a pályázati kiírás miatt, csak a Közép Magyarországi Régión (Budapest és Pest megye) kívüli résztvevőknek tudunk biztosítani!

A kvízjáték időtartama: 2013.július 6. - 2014. január 31. éjfélig tart.
A Nulla Hulladék Kvízben ("Játék") való regisztráció, a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti.
A Nulla Hulladék Kvízjátékban regisztrációt követően lehet részt venni, ahol a játék során 6 pillanatképbe sűrítve játszhat a regisztráló. Minden képen (azaz minden pályán) 7-8 kvízkérdést kap a játékos (témák: a vásárlásnál 9db kérdést, az étkezésnél, az otthonunknál, a vízhasználatnál és a szabadidős tevékenységeknél 8-8 db kérdést, a kert témánál pedig 7db kérdést kell megválaszolnia), melyek a kép egy adott részére (kérdőjel ikonok jelzik) kattintva jelennek meg. Minden pályán van a kérdések között egy „bónuszkérdés” is: ez egy-egy, az adott témához kapcsolódó konkrét nulla hulladék jó gyakorlat rövid (pl. 200-500 karakter) bemutatását kéri a játékostól.

A Játékos az "Eredmények" feliratú gomb segítségével ellenőrizheti, hogy az adott pályán minden kérdésre válaszolt-e. A játékos által megadott válaszokat (pontszámokat) a rendszer egy adatbázisba menti, mely igazolja számunkra, ha valaki végigjátszotta az összes pályát. Illetve a játék végén ez alapján kap összesített értékelést a játékos a tudásáról, illetve életmódja környezetterheléséről.

A regisztrációhoz szükséges adatok: vezeték- és keresztnév, érvényes e-mail cím, felhasználónév, cím (megye, irányítószám, város, utca házszámmal).  Az adatok megadását követően a regisztráló automatikus emailt kap a regisztrációban megadott email címre, amiben elküldjük a játékhoz szükséges jelszót.

A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért. Minden jelentkező jelentkezését csak egyszer fogadjuk el az ajándék és nyereménysorsolásoknál, a további regisztrációk nem növelik a Játékosok nyerési esélyeit, mivel az ismételt regisztráció a nyereményre való jogosultság szempontjából érvénytelen.

A kvízzel kapcsolatos hibákat az onlinekviz(kukac)humusz.hu email címen lehet bejelenteni!

A témák teljesítésének ideje és sorrendje a játékosra van bízva! A játékos az adott témához tartozó kérdések megválaszolása után új témát csak a következő napon kezdhet el.

Egy nap csak egy, pályával tud játszani a játékos: a felhasználóneve és jelszava megadása után saját felületére jut, ahol a még nem teljesített pályák aktívak. Itt a játékos ismét ki tudja választani a következő pályát. Ez addig tart, amíg az összes (6db) kategóriát meg nem válaszolja a játkos!

Havonta az első 50 kitöltő, aki teljesítette a 6 pályát (nem a pontszámok számítanak), az fix ajándékban részesül (1 db kulacs és 1db vászonszatyor). Értelemszerűen ajándékot csak annak áll módunkban postázni, aki a regisztrációnál pontosan adta meg az adatait (név, cím, email cím stb.)!

Az ajándékok a regisztrációban megadott címre kerülnek kipostázásra. Az ajándékok postázására  a játékidőszak során két alkalommal - 2013 szeptember 30-án és 2014 február végén - kerül majd sor.
Ez azt jelenti, hogy aki július 6-tól szeptember 29-ig játszott, és aki az adott hónapban (amikor mind a hat pályát teljesítette) benne volt az első 50 kitöltő között, annak várhatóan 2013 októberében postázzuk ki a csomagját.
Aki pedig, szeptember 30-tól január 31-ig játszott és az adott hónapban (amikor mind a hat pályát teljesítette) benne volt az első 50 kitöltő között, annak várhatóan 2014 februárjában postázzuk ki a csomagját.

A postáról visszaérkező, nem kézbesített csomagok személyesen vehetők át (a játékos, vagy a meghatalmazottja), előre egyeztetett időpontban a Humusz Ház nyitvatartási idejében, 2014 február 28-ig (cím: 1111 Budapest, Saru u. 11.). Abban az esetben, ha az ajándékok személyes átvétele sem történik meg, úgy a soron következő regisztráló kapja azt meg.

Továbbá, akik teljesítik a 6 pályát, azok a játékosok részt vesznek egy újabb sorsoláson is, ahol egyedileg összeállított 3-3 db egyedi, Retro REbicikli talál majd gazdára, amit a Rocket Bikes csapata készít el nekünk.
Várható sorsolás Budapesten, közjegyző jelenlétében, ahol a sorsolás minden esetben egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik, a Humusz Szövetség és a Faith In Trance Management Kft. 3 munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt, melyről hivatalos jegyzőkönyv készül.

A sorsolás időpontja: 2013 szeptember 30. és 2014 február, ahol pórnyertesek (3-3 db) húzására is sor kerül. A pótnyertesek a húzás sorrendjében jogosultak a nyereményre abban az esetben, ha a nyertes ill. pótnyertes a játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételnek nem felel meg (pl. nem veszi át a nyereményét stb.)

A bicikli nyereményeket személyesen, a Humusz Házban (cím: 1111 Budapest, Saru u. 11.) lehet majd átvenni 2014. március 17-ig, melyről a nyerteseket külön emailben értesítjük majd! Amennyiben a nyertes az előzőleg egyeztetett időpontban nem jelenik meg a nyeremény átvétele érdekében, elveszíti jogosultságát a nyereményre, ebben az esetben a kisorsolt pótnyertest illeti a nyeremény.

A nyertes játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a Játékhoz kapcsolódó publikációkban a Szervező nyilvánosságra hozza.

Figyelem! A pályázati kiírásnak megfelelően, ajándékot és nyereményt csak a Közép Magyarországi Régión (Budapest és Pest megye) kívüli résztvevőknek tudunk biztosítani! Továbbá a Humusz Szövetség és a Faith In Trance Management Kft. tagjai, munkavállalói és az ő közvetlen hozzátartozóik nem vehetnek részt a nyereménysorsoláson.

  • A megadott személyes adatok a Humusz Szövetség adatbázisába kerülnek. Jelen regisztráció kitöltésével a játékos hozzájárul ahhoz, hogy a Játék során szolgáltatott személyes adatokat a Szervező a nyertesek megállapítása és a nyeremények átadása, valaminta pályázat eléréseinek igazolásához felhasználja. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően járunk el.
  • A Részvételi feltételek kiegészítéséről vagy módosításáról vagy a dátumokban történő változásokról a játékosokat a Játék oldalán (www.humusz.hu) keresztül értesíti a Szervező.

Figyelem! A pályázati kiírásnak megfelelően a tárgynyereményeket csak a Közép Magyarországi Régión (Budapest és Pest megye) kívüli résztvevőknek tudjuk biztosítani!

Ettől függetlenül mindenkit biztatunk arra, hogy tegye próbára tudását és játsszon velünk!


Legfrissebb híreink, cikkeink

Szeged Klímastratégiája - Lakossági véleményezésre
Szeged Klímastratégiája - Lakossági véleményezésre
A klímaváltozás tényével nap mint nap szembesülhetünk már, nem csupán a távoli tájakon tapasztalható drasztikus változások és időjárási katasztrófák kapcsán, de sajnos saját közvetlen környezetünk jelenségein keresztül is. Elmaradó telek, extrém erős szélviharok, pár perc alatt pecsenyére égő bőr a napon – lakóhelyünk sem marad ...
Tovább »
Tanévkezdési DUGÓelhárítási kampány
Tanévkezdési DUGÓelhárítási kampány
Az iskolakezdés egy rémálom a helyi közlekedésben. Nem biztos, hogy megoldás lesz a „papa vagy mama-taxi” a reggeli és délutáni eljutási versenyben, amikor az iskolák környékén élők sem tudnak saját otthonuk elé leparkolni. Átfutott már az agyadon, hogy amikor elkezdődik az iskola és óvoda TI, KONKRÉTAN mire számíthattok? Lehetn...
Tovább »

Programajánló...

Kis Teleki-virág Vetélkedő 2020 általános iskolásoknak
Kis Teleki-virág Vetélkedő 2020 általános iskolásoknak
A CSEMETE Természet- és Környezetvédelmi Egyesület a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Interaktív Természetismereti Tudástárával, valamint a Romániai Magyar Pedagógus Szövetséggel közösen 2020-ban kilencedik alkalommal hirdeti meg általános iskolák számára az Erdély kultúrtörténetével és természeti értékeiv...
Tovább »
Teleki-virág Vetélkedő 2020 középiskolásoknak
Teleki-virág Vetélkedő 2020 középiskolásoknak
A CSEMETE Természet- és Környezetvédelmi Egyesület a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Interaktív Természetismereti Tudástárával, valamint a Romániai Magyar Pedagógus Szövetséggel közösen 2020-ban kilencedik alkalommal hirdeti meg középiskolák számára az Erdély kultúrtörténetével és természeti értékeivel ka...
Tovább »

Keresés az oldalon


Terepi bázisok

Élménycentrum

Élménycentrum

Száz apró lépés

Szeged Klímastratégiája

Szeged Klímastratégiája - KEHOP-1.2.1-18-2018-00008

Dátum, névnap

2020. december 02., szerda
Melinda napja van

Galériaajánló

Őrségi gombásztúra 2020 Őrségi gombásztúra 2020

Erdély, bemutató képek 2020-21 Erdély, bemutató képek 2020-21

Ómassa, gombászat Ómassa, gombászat

Ciprus Ciprus

Mátrai csillagtúra 2020 Mátrai csillagtúra 2020


Videóajánló

A CSEMETE bemutatása A CSEMETE bemutatása

Egyesületünk 1987 óta végez természetvédelmi munkákat, szerver környezetvédelmi akciókat, gyerektáborokat, diákprogramok...

Horgásztábor 2008 Horgásztábor 2008

A résztvevők az Atkai-holtág partján megismerkedhetnek a vízi életközösségekkel, természet- és környezetvédelmi problémá...

CSEMETE Munkatábor :) CSEMETE Munkatábor :)

Dalmát tengerparton Dalmát tengerparton

CSEMETE Kék Túra CSEMETE Kék Túra

Másfélmillió lépés Európa szívében. Első leírása Országos Kék Út néven 1926-ból maradt fenn, a jelzés felfestése csaknem...

Hírlevél, újdonságértesítő
Kövessen a Facebookon is


Minden jog fenntartva © 2015-2020
CSEMETE Természet- és Környezetvédelmi Egyesület